BGTSC официално обяви, че Moonspell и Rotting Christ са потвърдили концерта си

...
BGTSC официално обяви, че Moonspell и Rotting Christ са потвърдили концерта си
Коментари Харесай

Moonspell и Rotting Christ с концерт в София на 17 ноември

BGTSC публично разгласи, че Moonspell и Rotting Christ са удостоверили концерта си в България на 17 ноември от 19:00 часа в столичния клуб Микстейп 5. Събитието е част от общо турне, преминаващо през 50 града в над 25 страни.

" Moonspell " e португалска готик метъл група, основана през 1989 година, към момента под името Morbid God. Бандата имат твърдо готик звучене с нотки на дуум-дет метъл, само че съгласно Фернандо най-точното определение е " дяволска музика ".



" Ротинг Крайст “ e учредена през 1987 и е измежду първите метъл групи в Гърция и на Балканите. Нейният жанр, постоянно определян като благозвучен блек метъл, се трансформира с времето: първото им демо от 5 песни е комбинация от грайндкор и блек метъл, а в средата на 1990-те години се ориентира към готика. Самите членове на групата избират да дефинират музиката си като „ дарк метъл “.



Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул. “6-ти септември “в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

До 18 февруари билетите ще са на цена от 40 лв.. След това и до деня на концерта цената ще е 45 лв.. В случай на останали в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лв..
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР